Anton & Agger    

kontakt:arne@morsom.dk / tlf: 26223576

 
Suveræn underholdning

med lattergaranti

Efter 15 års turne med duoen Anton & Agger, tilstøder endnu et medlem, musikeren Palle Klok. Nu er der skabt en trio, som er klar til at præsentere et gakket, morsomt, unikt og, med lidt god vilje, musikalsk show. Det er suveræn underholdning – med lattergaranti.


Med deres skæve & let genkendelige karakterer inddrager Anton & Agger sit publikum i et kærligt og humoristisk univers der får enhver stivstikker til at overgive sig.

Anton & Agger er perfekt underholdning til privat- og firmafester, byfester, større receptioner, kursusafslutninger eller som det muntre indslag til konferencen.


“Anton & Agger var med deres underfundige karakterer og gode situationsfornemmelse med til at frembringe latter, da de underholdt med små gags ved bordene. De afsluttede underholdningen med at få departements- chefen på scenen. Med stor professionalisme holdt de opmærksomheden fanget hos de 500 festdeltagere, mens de jonglerede omkring departementschefens hoved”.
                        Miljøstyrelsens personalekontor,

                        Birthe Ougaard


"Kollegaerne har efterfølgende fortalt, at jeres optræden gjorde en hel del til at sætte den rette feststemning. Alletiders til opstart af en fest, som vores, hvor mange ikke kender hinanden. Vi vil varmt anbefale jer".

                                      IBM, Mai-Britt Hansen


Der er noget om snakken … Anton & Agger!